Acasă Local Iată ce mâncăruri delicioase livrează Restaurantul Poienița la Meniul zilei, cu 25...

Iată ce mâncăruri delicioase livrează Restaurantul Poienița la Meniul zilei, cu 25 de lei. Bonus: o doză de Pepsi

0

Restaurantul ”Poienița” din Bârlad nu s-a lăsat intimidat de șantierul care a cuprins Grădina Publică odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, și continuă să își primească oaspeții care îi calcă pragul în aceleași condiții de servire impecabilă care l-au consacrat de peste 20 de ani.

Mai mult, restaurantul își menține și serviciul de livrare fără taxă a Meniului zilei, la prețul de 25 de lei, sumă pentru care oricine se poate delecta cu două feluri de mâncare proaspăt gătită, oferită în porții îndestulătoare. Clienții care comandă meniul zilei primesc și o doză de Pepsi, din partea casei.

Felul unu din meniu este, invariabil, o ciorbă sau o supă: ciorbă de perișoare, de pui, de văcuță, de legume, supe-cremă, ciorbă de burtă sau rădăuțeană.

Pentru felul al doilea, în oferta restaurantului există o varietate de mâncăruri, preponderent tradiționale, gătite frecvent în bucătăria românească: mazăre cu carne, tochitură, pui cu smântână, ciulama de ciuperci, mâncare de fasole cu afumătură, tocăniță de cartofi cu carne, saramură de pui cu mămăliguță, șnițel, ficăței, piept de pui și alte fripturi cu garnituri de orez sârbesc, piureuri, cartofi sub diverse forme, totul asezonat cu salate proaspete sau murături.

Meniul de post, în oferta Restaurantului Poienița

Întrucât a început postul Crăciunului, Restaurantul Poienița își aprovizionează zi de zi cămările cu legume proaspete, așa încât meniurile de post să fie puse oricând la dispoziția doritorilor.

Chef Gina are o sumedenie de rețete de post, printre acestea numărându-se sărmăluțele și ardeii umpluți, chifteluțele din dovlecei, din ciuperci, conopida în crustă, humus, vinete pane etc.

Pe lângă Meniul zilei cu feluri de mâncare prestabilite, pe care bârlădenii le pot afla prin telefon, restaurantul oferă și Meniul zilei la cerere, care costă 35 de lei. Și acesta este însoțit de doza de Pepsi drept bonus, însă cele două feluri de mâncare pot fi comandate după pofta de moment a clientului.

Indiferent de opțiuni, clienții care consumă frecvent delicioasele mâncăruri gătite în Restaurantul Poienița spun că acestea au un singur defect: te fac să mai vrei o porție și încă una. Totul se rezolvă la numerele de telefon: 0744502049 și 0745290223.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.