Acasă Administrație publică Iată unde se află cele patru zone de grătar amenajate de Primăria...

Iată unde se află cele patru zone de grătar amenajate de Primăria Bârlad pentru cei care vor să petreacă timp în aer liber

0
Zona de grătar din Pădurea Cotu Negru

Întrucât pe tot parcursul verii, străzile din Bârlad vor fi supuse lucrărilor desfășurate în cadrul proiectelor de modernizare cu fonduri europene, municipalitatea locală a gândit o serie de alternative pentru cei care vor să petreacă timp în aer liber.

”Se lucrează concomitent pe mai multe fronturi și oricât ne dorim ca acest coșmar să se termine, disconfortul va continua o vreme. Rețele noi de apă și de canalizare, îngroparea cablurilor aeriene, refaceri de pavaje, noi asfaltări și multe alte lucrări pe care le așteptăm de decenii întregi, toate acestea se derulează pe mai toate arterele urbei”, arată conducerea orașului prin intermediul unui comunicat.

Au fost amenajate patru zone de agrement, înconjurate de pădure, dotate cu grătare și foișoare de luat masa.

Unul se află în pădurea din Cotu Negru, pe partea stângă a drumului principal.

Cel de-al doilea a fost pregătit în zona blocurilor de la Cărămidărie (spre Dealul Mare, pe partea dreaptă a drumului principal). Un altul se află la Prodana, iar cel de-al patrulea este pregătit pe dealul de deasupra Grădinii Publice. Aici se poate ajunge fie urcând scările din Grădină, fie prin cartierul Țuguiata II, în capătul străzii Gladiolelor.

”Am căutat să identificăm zone în care pădurea să fie cât mai aproape, dar să existe și un loc de bătut mingea pentru copii și, de ce nu, pentru adulți. Fiindcă la Prodana această posibilitate este limitată, aici am amenajat un loc de joacă pentru copii. Fiecare dinte zonele de picnic sunt dotate cu minimum trei grătare. Un lucru la care am ținut a fost ca acestea să fie amplasate la o distanță potrivită unul de altul, care să asigure o oarecare intimitate familiilor care le vor folosi. Bârlădenilor nu le rămâne decât se simtă bine cât noi, de la primărie, îi dăm zor cu șantierul din oraș, acolo unde nu este chiar atât de plăcut, dar absolut necesar pentru ca la final să avem Bârladul la care visăm”, a declarat primarul Dumitru Boroș. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.