Acasă Local În fiecare miercuri, copiii talentați din Bârlad sunt așteptați la atelierul de...

În fiecare miercuri, copiii talentați din Bârlad sunt așteptați la atelierul de pictură înființat la Galeria ”Tonitza”

0

Începând cu data de 09 februarie, în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 14.00, la Galeria de artă „N. N. Tonitza” Bârlad, sub egida Primăriei și Consiliului Local Municipal Bârlad, va fi organizat 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿ă „𝗥𝗢𝗚𝗩𝗔𝗜𝗩”.

Este un atelier înființat în premieră la Bârlad, fiind coordonat de Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” Bârlad și organizat în parteneriat cu personalul didactic al Clubului copiilor „Spiru Haret” Bârlad.

Atelierul este condus de prof. Raluca Dănăilă iar activitatea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Micuții vor fi inițiați în tehnica picturii pe sticlă, lemn și pânză, oferindu-li-se practic ocazia de a învăța de la „ABC-ul” artei plastice până la familiarizarea, în timp, cu istoria artei plastice locale și nu numai.

Pentru început, participanții își vor asigura un minim necesar de materiale de pictură, constând în acuarele, pensoane, paletă de culori, bloc desen, și altele. Cele mai bune lucrări vor fi selectate pentru organizarea unei expoziții a micilor artiști, în luna martie.

Participarea este gratuită, în baza permisului de utilizator la bibliotecă iar locurile sunt limitate (15 copii). Activitatea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Detalii și înscrieri se pot face la numărul de telefon 0235.411.001”, ne-a declarat Adrian Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.