Acasă Local Inaugurarea hipermarket-urilor Carrefour, Kaufland și Dedeman la Bârlad, anunțată pentru luna decembrie....

Inaugurarea hipermarket-urilor Carrefour, Kaufland și Dedeman la Bârlad, anunțată pentru luna decembrie. Primarul Boroș a semnat autorizația de construcție

2

Veste bună pentru mii de bârlădeni și de locuitori din regiunea Bârladului care așteaptă cu nerăbdare deschiderea celui mai mare complex comercial construit vreodată în județul Vaslui: a fost semnată autorizația de construcție a hipermarket-urilor Carrefour, Kaufland și Dedeman.

Anunțul a fost făcut de primarul Dumitru Boroș în cadrul unei conferințe de presă susținută online, marți, 20 aprilie.

”Pe 14 aprilie am semnat autorizația de construcție, deci realizarea acestor trei obiective va intra în linie dreaptă. Din discuțiile pe care le-am avut, cel mai probabil la 1 decembrie 2021, această investiție va fi finalizată. Este un plus pentru municipiul Bârlad. Pentru locurile de muncă ce vor fi create aici – de ordinul câtorva sute, am înțeles – vor fi angajați bârlădeni”, a declarat primarul Boroș.

Potrivit proiectului, complexul va îngloba spații de fitness, aerobic, locuri de joacă pentru copii, hipermarket, restaurant, cafenea, bar, pub, comerț, zonă de recreere și interacțiune socială, proiecție video, spații administrative.

Ridicarea complexului comercial se face pe locul unor foste hale de producție ale IRB, care au fost demolate, iar terenul pus la dispoziția viitorilor investitori. (Simona MIHĂILĂ)

2 COMENTARII

  1. Si vine iarasi virusul,, ucigaș” si inchideti oamenii in casa. Niste ajutoare pentru cei care si-au pierdut locurile de munca nu dati. Chiar sunt curios daca vor aparea acele cateva sute de locuri de munca pentru barladeni. Ca oricum profiturile se duc in buzunarele strainilor si taxele in buzunarul edililor…. In loc sa reparati strazile alea nenorocite din toate cartierele Barladului.

  2. Succes totusi in demararea constructiilor(nu cred ca vor fi gata pana la 1 decembrie) si sa dea Domnu’ sa fie cat mai multe locuri de munca, poate Barladul va iesi din situatia mizerabila in care se afla. Domnului primar i-as recomanda totusi sa se ocupe de strazi…. Daca mai vin vreodata in vizita,, acasa” sa nu fiu nevoit sa injur locul in care m-am nascut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.