Acasă Local Încă 40 de polițiști la Circulație și Ordine publică, în județul Vaslui

Încă 40 de polițiști la Circulație și Ordine publică, în județul Vaslui

0

Corpul agenților de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui, s-a mărit cu 40 de agenți de poliție (dintre care 8 fete), absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina (Prahova) și Școlii de Agenți de Poliţie ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca (Cluj), promoția noiembrie 2023, după ce aceștia au depus jurământul militar de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică și poliție rutieră, în cadrul subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.