Acasă Local Incă un tânăr medic la Spitalul ”Beldiman”! Dr. Rebeca Diaconu s-a întors...

Incă un tânăr medic la Spitalul ”Beldiman”! Dr. Rebeca Diaconu s-a întors în Bârlad, orașul său natal

0
Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad se mărește!
”Îi urăm bun venit doamnei doctor Diaconu Rebeca-Estera, medicul care întregește echipa medicală a unității noastre în specialitatea Medicină Fizică și de Reabilitare. Este medic rezident anul V, are 32 de ani, s-a născut și a crescut în Bârlad.
În luna mai, doamna doctor a promovat concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Medicină Fizică și de Reabilitare, o specialitate complexă, care pune accentul pe restabilirea și îmbunătățirea capacității funcționale pierdute în urma unor boli sau accidente”, a transmis conducerea spitalului.
Dr. Rebeca Estera Diaconu a absolvit Colegiul National “Gheorghe Roșca Codreanu”, după care a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie din Iasi, Facultatea de Medicină Generală, promoția 2017.
Activitatea de rezidențiat a desfășurat-o în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași sub îndrumarea medicilor din diferite secții.
De ce Medicină Fizică și Reabilitare?
„Am ales aceată specialitate cu gândul că diversitatea afecțiunilor oferă oportunitați de a învata din fiecare caz particular, atât timp cât exercitarea profesiei este facută cu devotament și cu dorința de a face bine celor din jur. De asemenea, această specialitate presupune o muncă în echipă, alături de fiziokinetoterapeut, psiholog, în funcție de situație și logoped”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.