Acasă Infracțional (VIDEO) Incendiu de proporții la un atelier de tâmplărie, în apropiere de...

(VIDEO) Incendiu de proporții la un atelier de tâmplărie, în apropiere de Podul Verde din Bârlad

0

Un incendiu de proporții a izbucnit, în această după-amiază, la un atelier de tâmplărie de pe strada Constantin Hamangiu din Bârlad (aproape de Podul Verde).

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit inițial cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate.

Flăcările uriașe, care au cuprins deja o suprafață de 200 mp, îngreunează misiunea salvatorilor, fiind necesară suplimentarea mijloacelor de stingere cu încă o autospecială multifuncțională.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, nefiind înregistrate victime. Exista pericolul de propagare a incendiului la întregul depozit precum și la o firmă de pompe funebre și două locuințe din apropiere.
După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
Au ars: aproximativ 120 metri pătrați construcție din lemn cu acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o mașină de tăiat PAL, o mașină de lipit PVC, o freză montantă, o mașină freză feronerie, o mașină de bavurat, patru geamuri din PVC, două uși din PVC, două vestiare, diverse piese de mobilier și unelte.
A fost salvat magazinul și sala de ceremonii aparținând firmei de pompe funebre precum și două locuințe din apropiere.
Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate este de aproximativ 100.000 lei.
Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 500.000 lei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă fără acumulare de căldură”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.