Acasă Local Încep lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și de...

Încep lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și de canalizare în municipiul Huși și în șase comune

0

În municipiul Huși și în comunele Duda Epureni, Stănilești, Lunca Banului, Pădureni, Dimitrie Cantemir și Hoceni încep, în curând, lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Miercuri, la Huși, în prezența președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, conducerea Aquavas Vaslui a semnat contractul de execuție a lucrărilor.

Durata contractului este de 56 de luni, din care 20 de luni este durata de execuție, valoarea investițiilor fiind de peste 104 milioane de lei.

”După ce vom finaliza cea mai mare investiție de reabilitare a sistemului de apă și canal din județul Vaslui, serviciile de apă și canal se vor așeza în condiții normale, conform standardelor actuale. A fost un drum lung și anevoios până aici, însă deja avem semnate contractele pentru 11 UAT-uri, ceea ce demonstrează că implementarea proiectului a intrat pe un făgaș normal. A venit momentul ca toate localitățile din județ să fie tratate în mod egal, în ceea ce privește extinderea rețelelor de apă și canalizare”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, în cadrul unei conferințe de presă.

Lucrările fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vaslui, în perioada 2014 – 2020” și vor fi finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.