Acasă Administrație publică Ionuț Ghiur, unul dintre cei mai performanți primari din județul Vaslui, candidează...

Ionuț Ghiur, unul dintre cei mai performanți primari din județul Vaslui, candidează pentru un nou mandat în fruntea comunei Vinderei

0

După patru ani de muncă intensă, în care a reușit să pună comuna Vinderei în vârful podiumului județean în ceea ce privește fondurile atrase în mediul rural, cu peste 10 milioane de euro, primarul Ionuț Ghiur candidează pentru un nou mandat.

Anunțul l-a făcut pe propria sa pagină de socializare, acolo unde primarul ține permanent legătura cu locuitorii comunei, atât cu cei care își duc acolo traiul de zi cu zi, cât și cu cei plecați vremelnic peste hotare, pentru o viață mai bună.

Acum 4 ani ma prezentam in fata dumneavoastră. Unii m-au privit cu neîncredere, alții mi-au oferit sansa de a demonstra ca se poate. Alaturi de echipa mea, am reușit ca in acesti patru ani sa accesam fonduri de peste 10 milioane de euro care ne-au clasat pe primul loc in județul Vaslui. Dintr-o comuna uitată și fără perspectiva, incet devenim o comuna cu potențial și condiții civilizate de trai”, a transmis Ionuț Ghiur.

Proiectele care pun comuna Vinderei pe harta lumii civilizate

Suma impresionantă atrasă de proiectele semnate și depuse de primarul Ghiur, la București, în prima parte a mandatului său, a transformat, practic, satele comunei. Chiar dacă unele sunt încă în derulare, finalizarea lor va schimba din temelii modul de viață al oamenilor locului.

Rețele de apă și canalizare în toate cele opt sate ale comunei, poduri, platforme de gunoi de grajd, iluminat public stradal, construirea unei grădinițe sau turnarea de asfalt pe 11 kilometri de drumuri – acestea sunt investițiile care au făcut din Ionuț Ghiur unul dintre cei mai performanți primari din județ.

In aceasta perioada, nu am reușit sa rezolv toate problemele comunității, am făcut și greșeli, acordând încredere unor persoane care m-au dezamăgit. Astăzi, îmi exprim intenția de a candida pentru un nou mandat, alaturi de aceeași echipa de consilieri de acum patru ani. In ciuda intrigilor unor reprezentați de la mai multe partide politice, am rămas uniți întărind echipa mea cu oameni noi, gospodari care doresc binele acestei comune”, a precizat Ghiur în postarea sa.

Ionuț Ghiur, printre primarii de succes excluși de Nelu Tătaru din PNL

Ionuț Ghiur a fost ales primar al comunei Vinderei pe listele PNL. A fost exclus din partid odată cu alți primari dar și simpli membri liberali din județ, după o lungă perioadă de timp în care conducerea organizației județene, în frunte cu Nelu Tătaru, actualul ministru al Sănătății, i-a tratat pe toți cu ostilitate.

Practic, Ghiur s-a aflat în grupul celor care au făcut front comun în apărarea deputatului Daniel Olteanu, un alt liberal eliminat de actuala conducerea a PNL.

Este de notorietate scandalul care a scindat PNL Vaslui, după ce Nelu Tătaru a decis că alături de el, în partid nu este loc și de Daniel Olteanu, cel care reușise să atragă de partea lui sprijinul și simpatia celor mai mulți liberali din județ.

In plan judetean, sunt alaturi de colegii mei Dan Marian, Daniel Olteanu, Dan Cain – candidat la funcția de primar al orașului Murgeni, Iacob Danut – primar al comunei Dragomirești etc., persoane radiate din PNL. Am hotărât sa rămânem tot pe dreapta eșichierului politic, mergand cu ALDE Vaslui, singurii liberali din judet. Îmi doresc o campanie electorală in care fiecare dintre candidați sa vina in fata dumneavoastră, cu un program de investitii care sa corespundă nevoilor și dorințelor cetățenilor acestei comune. Sunt foarte multe lucruri importante de rezolvat in comunitatea noastra și nu își au rostul minciunile și intrigile, practicate de anumiți candidați. Va asigur ca, indiferent de rezultatul acestor alegeri, eu rămân același om deschis și disponibil pentru orice sfat, le-a mai transmis primarul Ghiur locuitorilor comunei Vinderei. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.