Acasă Local Ionuț Sebastian-Pânzaru, desemnat Polițistul Anului 2022 și avansat în funcția de șef...

Ionuț Sebastian-Pânzaru, desemnat Polițistul Anului 2022 și avansat în funcția de șef al Biroului Pregătire Profesională din cadrul IPJ Vaslui

0

Inspectorul principal de poliție Ionuț-Sebastian PÂNZARU a fost avansat în funcția de șef al Biroului Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, fiind desemnat totodată și Polițistul Anului 2022.

Distincțiile i-au fost atribuite în cadrul unei ședințe festive, cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române.

Pânzaru a devenit recent vicecampion la categoria 81 de kilograme în cadrul campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, poziție pe care s-a clasat și în anul 2022, la aceeași categorie. Ionuț-Sebastian este polițist din anul 2007, an în care a început să practice și nobilul sport de origine niponă și este multiplu medaliat la campionatele de Judo și Unifight ale Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul aceleeași ședințe festive, desfășurată la IPJ, vineri, 24 martie, un număr de 18 polițiști, dintre care 7 ofițeri și 11 de agenți, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite și rezultate deosebite obținute în desfășurarea activității profesionale. Alți 59 polițiști, dintre care 14 ofițeri și 45 de agenți, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen.

Totodată, 276 de polițiști au primit recompense morale, 84 dintre aceștia primind felicitări scrise, iar 192 mulțumiri scrise.

De Ziua Poliţiei Române nu au fost uitaţi nici poliţiştii sportivi, care au primit recompense pentru activităţile sportive desfăşurate. Au fost înmânate diplome, cupe și premii sportivilor care au participat şi ocupat locuri pe podium, la concursurile de șah, minifotbal, tenis de masă, tenis de câmp, biliard și tir, susţinute în perioada anterioară acestei zile aniversare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.