Acasă Local IPJ Vaslui recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție

IPJ Vaslui recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – București, sesiunea 2021.

Se fac recrutări pentru: Facultatea de Poliţie – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea poliție, forma de învăţământ cu frecvenţă (doar pentru locurile aprobate I.G.P.R.) şi forma de învăţământ cu frecvenţă redusă (doar agenţi de poliţie din cadrul M.A.I.); și Facultatea de Poliţie – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”, forma de învăţământ cu frecvenţă, indiferent de specialitate și beneficiar (cu excepția locurilor alocate M.Ap.N).

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de domiciliul/reședința candidatului, înscris/ă în cartea de identitate, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează.

Astfel, candidaţii cu domiciliul/reședința în localităţi din judeţul Vaslui, aşa cum este înscris/ă în cartea de identitate se vor înscrie la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, electronic la adresa: resurseumane@vs.politiaromana.ro.

Cererea de înscriere la concursul de admitere la Academia de poliție “Alexandru Ioan Cuza”, sesiunea 2021 se va depune în perioada 28.06.202111.07.2021, iar dosarul de recrutare complet se va depune până la data de 23.07.2021.

Structura de resurse umane din cadrul I.P.J. Vaslui va atribui un cod unic de idenificare candidatului, cod folosit pe întreaga procedură de concurs.

Pot fi recrutaţi numai absolvenţi de liceu care au promovat examenul naţional de bacalaureat şi care prezintă la recrutare diploma de bacalaureat ori diplomă echivalentă cu aceasta.

Probele de concurs se susțin în centre zonale de selecție, candidații recrutați de Inspectoratul de poliție Județean Vaslui, susțin probele de concurs la Școala militară de subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 16-22.08.2021, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 25-26.08. 2021.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot accesa site-ul I.P.J. Vaslui la adresa: https://vs.politiaromana.ro/Carieră/Admitere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.