Acasă Local IPJ Vaslui scoate la concurs trei posturi de agenți de poliție și...

IPJ Vaslui scoate la concurs trei posturi de agenți de poliție și 13 posturi de ofițeri, prin încadrare directă

0

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui scoate la concurs trei posturi de agenți de poliție și 13 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Înscrierile se fac online în perioada 23 septembrie – 5 octombrie (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 05 octombrie doar până la orele 16:00).

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile implementare proiecte, secretariat, documente clasificate și arhivă, pregătire profesională, siguranță școlară, criminalistică, investigații criminale, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, financiar și prevenirea criminalității.

În perioada 21 – 29 octombrie 2021, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie 2021, va avea loc proba scrisă, de tip grilă.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiilor de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui la link-ul: https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.