Acasă Administrație publică Ipocrizia lui Solomon. Mărirea taxei de parcare la piață a fost aprobată...

Ipocrizia lui Solomon. Mărirea taxei de parcare la piață a fost aprobată și de consilierii PSD (VIDEO)

0

de Simona MIHĂILĂ

După trei săptămâni de la aprobarea la Bârlad a taxelor pe 2022, deputatul PSD Adrian Solomon e fulgerat de revelația majorării birurilor. Printre lacrimi și suspine pentru cei mulți și necăjiți, Solomon anunță populația Bârladului că e revoltat.

Cum a putut Boroș? Cum a putut Boroș să mărească taxa de parcare în piață la 3 lei ora? Cum a putut să dubleze taxele pe tarabă? De ce vrea să îi ”amendeze” pe contribuabili și să-i alunge din piață?

  • Ipocrizia lui Solomon. Mărirea taxei de parcare la piață a fost aprobată și de consilierii PSD

Mare dreptate are deputatul! Ce nu spune Solomon în reprezentația dezlănțuită de pe pagina partidului este că mărirea taxelor și impozitelor, înfăptuită în ședința Consiliului Local de pe 17 decembrie, a fost aprobată și de consilierii PSD. Cu excepția lui Dorin Apostu, care nu a participat la vot, ceilalți consilieri au fost de acord, fără obiecțiuni. (Vezi VIDEO)

Mai trebuie spus că, înainte de votul în plen, proiectul a fost dezbătut în toate ședințele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, pe parcursul a câteva zile. Comisii din care fac parte și consilieri PSD. Niciunul nu s-a împotrivit majorării taxei de parcare la piață. ”Liniște mormântală”, ca să folosim expresia revoltatului Solomon, care a adăugat cu înțelepciune: ”… la taxe mari – toți tac mâlc…”.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.