Acasă Local Iulian Bularda, patronul magazinelor Cleopatra Bârlad, a donat 25.000 de lei spitalului...

Iulian Bularda, patronul magazinelor Cleopatra Bârlad, a donat 25.000 de lei spitalului bârlădean, după ce a învins infecția cu Sars-Cov 2, din cauza căreia ajunsese în stare critică

3

O nouă donație impresionantă oferă o gură de oxigen Spitalului de Urgențe ”Elena Beldiman” Bârlad, complet uitat de guvernanți, care au avut grijă să îl transforme în singura unitate suport COVID din județul Vaslui, după care l-au lăsat la mâna sponsorilor.

Din fericire pentru cei care ajung să fie tratați aici, încă se mai găsesc oameni generoși, fără de care nici măcar zicala ”a ajunge pe patul de spital” nu ar mai avea bază reală, spitalul ”Beldiman” neavând, realmente, suficiente paturi pentru pacienții COVID.

Acest lucru l-a impresionat pe Iulian Bularda, patronul SC Cleopatra SRL Bârlad, care a fost spitalizat aici după ce s-a infectat cu Sars-Cov2. Antreprenorul bârlădean a reușit să învingă boala care îl adusese în stare critică, iar singurul său gând în momentul externării a fost să pună umărul la dotarea cu paturi a spitalului.

A donat suma de 25.000 de lei, bani cu care, recent, au fost cumpărate 16 paturi de la o firmă din Oradea. Paturile au ajustare manuala pentru spate și picioare, saltele, suporturi pentru perfuzie, suport punga urina etc.

”Am fost foarte marcat de ceea ce am văzut la spitalul din Bârlad, în momentul în care am fost internat. Foarte mulți pacienți, aglomerație, paturi insuficiente. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut și am văzut. Această boală nu alege ca ești sărac lipit pământului sau ești patron. Pur și simpu, oamenii trebuie să se protejeze. Iar dacă ajungem acolo, măcar să fim spitalizați în condiții civilizate. E tot ce pot eu să fac în acest moment și am făcut-o din tot sufletul, cu gândul la cei care vor avea nevoie. Că nu se știe cine va avea nevoie mâine. Poate tot noi, poate părinții noștri”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Iulian Bularda.

Patronul magazinelor Cleopatra vrea ca în curând, probabil în preajma sărbătorilor de iarnă, să facă o nouă donație, de 30.000 de lei.

”Pentru mine și familia mea, aceste sponsorizări nu sunt o premieră. Am făcut-o și altor entități din localitate, dar am prefera să nu vorbim despre acest lucru”, ne-a mai declarat Iulian Bularda.

Antreprenorul bârlădean a fost infectat cu COVID 19 în luna august. A ajuns în stare critică și nu își explică de ce.

”Nu beau, nu fumez și, după cum se știe, fac mult sport. Probabil constituția mea sănătoasă m-a și salvat. O explicație a complicațiilor pe care le-am făcut ar fi că am ajuns târziu. Am făcut o febră ușoară, aveam o stare de slăbiciune, dar testele COVID au ieșit negative. Am fost diagnosticat cu pneumonie. Așa că, în loc să fac tratament pentru coronavirus, eu luam antibiotice pentru pneumonie. Asta pentru că testele au ieșit negative. Nu pot învinui pe nimeni. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Sfătuiesc pe toată lumea să ia această boală în serios. Nu este de glumă. Acum râzi, pare că ești bine, și peste o oră ajungi la terapie intensivă. Cred că cel mai important este ca boala să fie luată din pripă. Părinții mei, care sunt bătrâni, s-au infectat la rândul lor. Faptul că au intrat imediat pe tratament, i-a salvat”, ne-a povestit Iulian Bularda.

3 COMENTARII

  1. Vă dorim multa sănătate familiei dumneavoastră!!! Ne bucuram că ați învins boala.Sunteți un Român adevărat!!! Felicitări pentru donații!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.