Acasă Local Iuliana Beregoi, vocea Generației Z, va cânta la Bârlad, la Greenfield Dance...

Iuliana Beregoi, vocea Generației Z, va cânta la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Iată ce le-a transmis bârlădenilor

0

Iuliana Beregoi, cunoscută drept vocea Generației Z, va fi prezentă la Bârlad, la Greenfield Dance Fest, ce va avea loc pe 29 și pe 30 iulie, la Greenfield Club.

Tânăra va urca pe scenă în cea de a doua zi a festivalului, alături de Connect-R, Carla’s Dreams,Victor Biliac, Energy K, Adi Mihăilă, Zu Party featuring Mossano, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Iată ce mesaj le-a transmis bârlădenilor:

Iuliana Beregoi a devenit cunoscută după ce, la vârsta de 10 ani, a participat la show-ul „Next Star”. Patru ani mai târziu, tânăra din Republica Moldova a susținut primul ei concert la Sala Palatului.

La vârsta de 12 ani, piesele sale totalizau peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, însă Iuliana s-a remarcat și ca eroina principală a serialului online „Lara”, care a înregistrat cifre record de audienţă.

Nu uitați, așadar, să vă procurați din timp bilete pentru prima ediție a Greenfield Dance Fest, căci veți avea ocazia de a vă bucura și de alte nume cunoscute din muzica românească, în afara celor mai sus menționate. Pe 29 iulie, pe scena festivalului vor urca Smiley, Guess Who, Johny Romano, DJ Osiris, Energy K, Adi Mihăilă, iar după miezul-nopții petrecerea se încinge pe noi ritmuri, alături de Zu Party, DJ, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Biletele pot fi procurare în format electronic de pe platfoma iabilet.ro (click aici:https://www.iabilet.ro/bilete-barlad-greenfield-dance…/), dar pot fi găsite și în magazinele Flanco, precum și pe terminalele Selfpay.
Plata se poate face online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.