Acasă Infracțional Jaf într-un apartament din Vaslui. Hoțul, care a furat bunuri în valoare...

Jaf într-un apartament din Vaslui. Hoțul, care a furat bunuri în valoare de 14.500 de lei, a fost arestat

0
Hooded burglar ransacking a jewelry box in a home

Un bărbat din din comuna Băcești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a spart o locuință din Vaslui și a furat bani și bunuri, în valoare de 14.500 lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, s-a constatat că, pe 31 august, între orele 14.00 și 17.00, individul, în vârstă de 28 de ani (care locuiește fără forme legale în comuna Lipovăț) a pătruns prin efracție într-un apartament de pe strada Viitorului (municipiul Vaslui), de unde ar fi sustras bani, electrocasnice, bijuterii, parfumuri, ceasuri și un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 14.500 lei și a fost recuperat în proporție de 40%, fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 16 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslu au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 17 septembrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.