Acasă Local Județul Vaslui nu a primit niciun leu de la Guvern în urma...

Județul Vaslui nu a primit niciun leu de la Guvern în urma calamităților, deși zeci de drumuri și gospodării au fost înghițite de ape

0

Revoltător! Vasluiul a fost scos de pe lista județelor care vor primi bani de la bugetul de stat în urma puhoaielor care au distrus o sumedenie de drumuri, poduri, gospodării dar și culturi, în ultimele săptămâni.

Printr-o hotărâre recentă semnată de prim-ministrul Cîțu, a fost alocată suma de 148.776 lei din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, unităților administrativ-teritoriale afectate de calamități.

Sute de drumuri județene, comunale, sătești, poduri, rețele de alimentare cu apă și diguri de pe teritoriul țării vor fi refăcute sau consolidate cu banii primiți în ajutor de la Guvern. Vasluiul: ZERO lei. Atât au ”meritat” vasluienii la împărțeala liberalilor de la guvernare, în ciuda faptului că apele au fost nemiloase și aici.

”Vasluiul este separat de restul țării și de aceasta dată. In urma ședinței de Guvern din aceasta săptămâna, județul Vaslui nu a primit niciun leu pentru calamitățile care s-au abătut asupra noastră în această vară. Într-un dispreț profund, premierul României, Florin Cîțu, a fost prezent in județul nostru chiar atunci când mai toate comunele din nordul judetului erau sub ape. Spuneam atunci ca, printre atribuțiile primului ministru se numără și aceea ce a merge la oamenii care încercau sa își salveze agoniseala din calea mâniei naturii. Însă dumnealui nu onorează în ultimul timp decât întâlnirile de partid. PNL se pregătește de alegeri interne, domnul Cîțu candidează și tot ce îl interesează acum este politica. Urgențele țării, dezastrele, necazurile oamenilor rămași fără case, primăriile rămase fără bani nu există momentan. Piua! Să stea la rând! Domnul Cîțu e ocupat puțin! Contabilizează elogiile din sânul partidului, pierde vremea pe la sediile PNL din țară, nu are timp de noi. Rusine, domnule Cîțu! Rusine, PNL. Vasluienii vor taxa atitudinea dumneavoastră, domnilor!”, a transmis deputatul social democrat Eduard Popica. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.