Acasă Administrație publică L-am prins: Buzatu și-a făcut testul COVID. Am aflat și rezultatul

L-am prins: Buzatu și-a făcut testul COVID. Am aflat și rezultatul

0

Mărturisire surprinzătoare a lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui: ”Da, mi-am făcut testul COVID”.

Declarația le-a fost făcută reporterilor Ziarului Obiectiv, care l-au contactat în legătură cu informația potrivit căreia unul dintre consilierii săi personali a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Buzatu a precizat că nu a intrat recent în contact cu consilierul său, pentru simplul motiv că acesta, bolnav fiind, nu a mai venit la serviciu de câtva timp.

”Nu știu prea multe despre el. Era în concediu pentru niște investigații medicale, avea probleme de sănătate mai vechi. De vreo trei săptămâni nu am intrat în contact cu el. Așa că nu am motive să intru în izolare. Nu știu unde s-a infestat, dar sigur nu aici”, ne-a declarat Dumitru Buzatu.

Buzatu a clarificat de ce este atât de sigur că nu locul de muncă a fost locul unde s-a infectat consilierul său personal: ”Noi toți, din cadrul cabinetului, ne-am testat. Am făcut teste pe cheltuiala noastră, iar testele sunt negative”.

E foarte probabil ca Buzatu să se fi testat ca să îi liniștească pe toți cei care intră în contact cu el, nu pentru a se convinge pe el însuși. Opinia președintelui Consiliului Județean Vaslui în legătură cu existența coronavirusului este cunoscută de toată țara, după ce le-a spus colegilor săi de partid că nu crede în existența acestui virus.

”Nu sunt foarte interesat de treburile astea, decât de respectarea procedurilor legale”, a adăugat Dumitru Buzatu. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.