Acasă Administrație publică La străzi neasfaltate, zebre colorate… în culorile partidului. Gestul lui Boroș, de...

La străzi neasfaltate, zebre colorate… în culorile partidului. Gestul lui Boroș, de a colora trecerile de pietoni în culorile PNL, subiect de pamflet la Starea Nației

0

Bârladul a intrat la stăpân. După patru ani de guvernare locală, PNL socotește că a sosit timpul să-și lase însemnele cromatice pe străzile cârpite pe repede înainte în plină campanie electorală.

El Patron” ne arată că #se poate să te dezlănțui pe domeniul public ca și cum ți-ar aparține, așa cum poți să îl și asfaltezi după cum îți convine, în funcție de simpatizații politici care locuiesc pe aceste străzi.

Recent am văzut în oraş că trecerile de pietoni sunt frumos colorate, în galben și albastru.

Ne gândim că autorii au vrut să facă ceva artistic acolo și să le deseneze în culori complementare precum rosu – verde, albastru – portocaliu, galben – violet, ca să bucure privirea trecătorilor, dar nu a mai fost vopsea la magazin de culoarea potrivită, aşa că au făcut cu ce era disponibil, adică galben şi albastru. Nu ne inchipuim vreo clipă că au folosit aceste culori pentru că sunt culorile PNL şi că suntem în campanie electorală”, au remarcat USR-iștii bârlădeni pe pagina de socializare a USR Bârlad.

Nu credeam ca partidul Brătienilor poate promova astfel kitsch-ul şi prostul gust!”, au mai spus USR-iștii.

Gestul arogant al liberalilor, care vor să arate cine e stăpân la Bârlad a ajuns subiect de pamflet la emisiunea Starea Nației, a lui Dragoș Pătraru, difuzată marți seară, pe Prima TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.