Acasă Local Linie telefonică pusă la dispoziție de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru elevii...

Linie telefonică pusă la dispoziție de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru elevii și părinții care au nevoie de suport psihoemoțional

0

Părinții și elevii din județul Vaslui care au nevoie de sprijin psihoemoțional în contextul pandemic existent vor avea la dispoziție o linie telefonică TELVERDE unde vor putea discuta cu specialiștii din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE).

Numărul de telefon este 0800800348, iar la celălalt capăt al firului vor răspunde de luni până vineri, în intervalul 8-16, consilieri școlari.

”Profesorii consilieri școlari și profesorii logopezi vor comunica elevilor și părinților datele de contact pentru a oferi suport pentru orice problemă întâmpinată. Profesorii consilieri școlari și cei logopezi vor oferi suportul educațional necesar învățătorilor, cadrelor didactice și diriginților și vor organiza pentru aceștia webinarii săptămânale pentru pregătirea activităților de dirigenție, cu scopul oferirii suportului psihoemoțional elevilor și părinților. Studiul privind opțiunile școlare ale elevilor din clasele a VIII-a, etapa 1, va fi realizat de profesorii consilieri școlari ai CJRAE Vaslui până la sfârșitul lunii noiembrie”, a informat conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.