Acasă Administrație publică Lucrările la singura creșă de după Revoluție, din Bârlad, se apropie de...

Lucrările la singura creșă de după Revoluție, din Bârlad, se apropie de final

0
Cea mai modernă creșă din Bârlad a prins contur, a anunțat primarul Dumitru Boroș, care a venit și cu vestea că investiția ar putea fi recepționată în circa două săptămâni.
Proiectul „Construire și dotare creșă trei grupe în Municipiul Bârlad”, este finalizat, în acest moment, în proporție de 95%.
„Până în acest moment lucrările s-au desfășurat într-un ritm foarte bun. E drept, și vremea ne-a ajutat iar acum, după cum se poate vedea, șantierul este aproape de a se încheia. Prin urmare, poate chiar în preajma Zilei Naționale, zona de sud-est a municipiului, respectiv cartierele Mihai Eminescu și Deal II, aflate într-o continuă dezvoltare, vor avea o nouă creșă cu trei grupe. Este ceea mai mare și modernă din Bârlad, la acest moment. Dar, așa cum am mai spus, avem în vedere să mai ridicăm încă una, în cel mai nou cartier al orașului, respectiv Alexandru cel Bun, unde deja am dat primele loturi de casă”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Valoarea toatală a proiectului creșei de pe strada Mircea cel Bătrân este de 2,6 milioane lei, din care peste 2 milioane lei au fost atrași prin Progranul Național de Dezvoltare Locală. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.