Acasă Local Marea cântăreață de muzică populară Irina Loghin, prezentă la Ziua Comunei Tutova

Marea cântăreață de muzică populară Irina Loghin, prezentă la Ziua Comunei Tutova

0

Locuitorii comunei Tutova se pregătesc de sărbătoare. Pe 28 august, cu mic cu mare, tutovenii sunt chemați de edilii locali să ia parte la sărbătoarea comunei, un eveniment în care momentele de reculegere spirituală se vor reuni deopotrivă cu veselia, cu voia-bună și cu bucuria revederii dintre cei plecați la muncă peste hotare și cei rămași acasă.

În acest an, Ziua Comunei Tutova va primi marca spirituală a sfințirii Bisericii ”Adormirea Maicii Domnului”, din satul Tutova, a cărei slujbă va fi oficiată de PS Ignatie, Episcopul Hușilor, începând cu ora 8.00.

”Răspunsurile la Sfânta Liturghie vor fi date de Corul «Aletheia», coordonat de doamna profesor Dorina Iușcă. Reamintim faptul că este una dintre puținele ocazii în care puteți intra și vă puteți închina în Sfântul Altar. Vă așteptăm cu toată dragostea!”, a transmis primarul Ion Corciovă.

Între orele 13.00 și 16.30 va avea loc închinarea în Sfântul Altar a enoriașilor prezenți la eveniment, după care, de la ora 17.00, locuitorii comunei Tutova sunt invitați la petrecere.

Capul de afiș evenimentului este una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare românești, Irina Loghin.

Vor mai cânta Ansamblul etnofolcloric ”Plăieșii”, Grupul vocal ”Kronos”, dar și artiști locali, sărbătoarea tutovenilor urmând a se încheia la ora 22.00 în focuri de artificii. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.