Acasă Local Marius Iamandi, candidatul PUSL la Primăria Bârlad, reținut pentru fals, uz de...

Marius Iamandi, candidatul PUSL la Primăria Bârlad, reținut pentru fals, uz de fals și instigare la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, împreună cu Cătălina Bolgar, fosta contabilă de la REISER

2

Veste șocantă la Bârlad, acolo unde Marius Răianu Iamandi, candidatul PUSL la fotoliul de primar al municipiului Bârlad, a fost reținut pentru 24 de ore. Aceeași măsură a fost luată și pentru Cătălina Bolgar, fosta contabilă de la SC REISER SA Bârlad.

Iamandi a fost dus la audieri în această dimineață pentru a fi audiat în calitate de suspect în privința săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și instigare la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Se pare că dosarul în care este cercetat Iamandi are legătură cu scandalul REISER Bârlad, în urma căruia Daniel Buzamăt, membru PNL și fost director al acestei societăți, a fost arestat.

În urma audierilor, s-a decis reținerea lui Marius Iamandi și a Cătălinei Bolgar, care vor fi conduși în arest, la Vaslui, pentru o perioadă de 24 ore. Mâine, cei doi vor fi aduși la Bârlad, unde magistrații le vor comunica măsura luată.

Marius Iamandi nu este la prima confruntare cu oamenii legii. Cercetat de procurorii DNA, în 2016 a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită în formă continuată. Firma sa, S.C. MOBILZONE S.R.L. Bârlad, a avut interdicție timp de 2 ani de a participa la procedurile de achiziție publică.

Vom reveni cu amănunte.

2 COMENTARII

  1. Oau ! Polița dăunează grav sănătății/ libertății .ce sa zic cu Dumnezeu înainte .
    Dar când știi că ai BUBE IN CAP stai pe tușă .
    Ai futut rău de tot candidatura ta a lui Piedone a tuturor celor care au crezut în această speță .
    Acum 3 luni …..știam eu ceva ? Dar nu am vrut să mă asociez .
    Daca este și adevărat ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.