Acasă Administrație publică Medicul veterinar Dan Liviu Cain, candidează pentru funcția de primar al orașului...

Medicul veterinar Dan Liviu Cain, candidează pentru funcția de primar al orașului Murgeni

0

”Murgeni este un oraș mort. Totul trebuie readus la viață, fiecare colțișor, fiecare stradă are nevoie de un profund refresh. Orașul trebuie salvat până nu este prea târziu și nu voi avea liniște până când nu voi reuși să-i dau fața modernă și civilizată pe care o merită” – este gândul cu care medicul veterinar Dan Liviu Cain s-a hotărât să candideze pentru funcția de primar al orașului Murgeni, pe listele ALDE.

Înscrierea oficială în cursă a avut loc ieri, când medicul veterinar și-a depus dosarul de candidatură, împreună cu echipa propusă pentru viitorul Consiliul Local al orașului. La eveniment au ținut să îi fie alături Dan Marian, candidatul ALDE pentru Consiliul Județean Vaslui, și Alexandru Curelaru, candidat al aceluiași partid la fotoliul de primar al comunei Pogonești.

Dan Liviu Cain (45 de ani) candidează pentru a treia oară la Primăria Murgeni. De loc, este din Șuletea, dar s-a legat sufletește de Murgeni încă din timpul liceului pe care l-a urmat aici.

În urmă cu aproximativ 10 ani s-a stabilit definitiv în acest loc, unde investit într-o fermă de păsări și unde locuiește împreună cu soția și cu cele două fiice.

Spune că e dureros să asiste neputincios cum anii trec, iar orașul său de adopție, unde își crește copiii, rămâne încremenit în aceeași sărăcie, izolare și paragină dintotdeauna.

”Ajunge! Murgeniul a bătut prea mult pasul pe loc, nu mai avem nici timpul și nici răbdarea necesară de a mai face experimente! Fostele administrații, unele dintre ele incompetente, altele dezinteresate, au făcut din orașul nostru o imagine cenușie atât în județ cât și în țară! Este nevoie de un primar responsabil, un primar implicat, cu respect față de cetățeni și care să administreze orașul pentru și în interesul contribuabilului! Am alături o echipă de oameni onești, oameni pregătiți din toate categoriile socio-profesionale, oameni care împreună vor să punem umărul la modernizarea și dezvoltarea orașului nostru!”, le-a transmis medicul veterinar Cain cetățenilor Murgeniului, pe contul său de socializare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.