Acasă Administrație publică Mesajul transmis de primarul Dumitru Boroș cu ocazia Zilei Armatei Române

Mesajul transmis de primarul Dumitru Boroș cu ocazia Zilei Armatei Române

0
„Dragi Apărători ai Patriei, am onoarea să vă salut!
Stau, astăzi, demn și recunoscător, în fața dumneavoastră, la fel ca toți bârlădenii, cu ocazia Zilei Armatei Române.
Este o onoare și o mândrie să avem, la Bârlad, o structură militară-etalon a Forțelor Terestre Române: Garnizoana Bârlad.
Tot respectul și admirația noastră, dragi militari, pentru rezultatele excepționale și curajul exemplar dovedit în timpul misiunilor internaționale la care ați participat până acum!
Momentul 25 octombrie, pecetluit prin Decretul 381, din prima zi a lunii octombrie, în anul 1959, are o uriașă valoare națională! Dar și una de referință pentru cei care poartă cu onoare uniforma militară!
Să cinstim cu toții această zi, alături de militarii de azi care sunt acum demni urmași ai vitejilor «ostași de ieri», ale căror fapte de arme au întregit acest neam și această nație!
Tot azi să ne plecăm capetele pentru eroii patriei noastre care și-au dat viața pentru apărarea gliei străbune!
Respect pentru toți cei care au îmbrăcat și încă mai îmbracă haina militară, purtând în suflet adevăratul devotament față de Patrie și Popor!
Ziua Armatei Române – o sărbătoare a întregii națiuni – e momentul în care trebuie să le urăm tuturor militarilor și familiilor acestora un călduros „La mulți ani!” și mult succes în activitatea profesională!
La Mulți Ani și Cinstire Armatei Române!
La Mulți Ani, România!
Cu deosebit respect,
Primarul Municipiului Bârlad,
Av. DUMITRU BOROȘ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.