Acasă Infracțional Misiune dificilă a pompierilor bârlădeni, din cauza autoturismelor parcate ilegal. Un bărbat,...

Misiune dificilă a pompierilor bârlădeni, din cauza autoturismelor parcate ilegal. Un bărbat, care suferise un atac cerebral, era blocat în apartament

0

Un bărbat din Bârlad, în vârstă de 59 de ani, a putut fi transportat probabil pe ultima sută de metri a vieții sale la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, în cursul zilei de ieri.

Bărbatului i se făcuse rău în locuință, la etajul 4 al blocului D4 de pe Aleea Siret, dar i-a fost cu neputință să ceară ajutorul vecinilor întrucât ușa apartamentului s-a blocat.

În urma apelului la 112, la domiciliul bărbatului a fost trimis un echipaj al Detașamentului de pompieri Bârlad care a încercat să intre pe fereastră, fiind pregătit cu o autospecială de lucru la înălțime.

Pompierilor le-a fost imposibil să amplaseze autoscara mecanică pentru a putea intra pe fereastră, din cauza autoturismelor parcate neregulamentar. S-a intervenit, până la urmă, cu o autospecială cu modul pentru deblocare și descarcerare.

”Pompierii militari au forțat ușa metalică a apartamentului, iar într-unul dintre dormitoare a fost găsită în stare de conștiență o persoană de sex masculin, în vârstă de 59 ani, care prezenta semne specifice accidentului vascular cerebral”, a relatat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

După acordarea primului ajutor, pacientul a fost transportat de echipajul EPA la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.