Acasă Local Moartea cruntă a unui bârlădean, șofer de TIR în Anglia, în timpul...

Moartea cruntă a unui bârlădean, șofer de TIR în Anglia, în timpul furtunii care devastează Europa de câteva zile. Punem cu toții umărul pentru a-l aduce pe Bogdan acasă?

0

Tragedie de neînchipuit în sânul unei familii din Bârlad. Bogdan Popa, un tânăr bârlădean în vârstă de doar 32 de ani, tatăl unui băiat de 12 ani, și-a pierdut viața sâmbătă, în timpul furtunii Malik, fenomenul meteo care a devastat zeci de orașe din Europa, în ultimele zile.

Bogdan se afla la volanul autocamionului companiei britanice în cadrul căreia era angajat de doi ani. Circula pe o autostradă din Scoția, când vântul puternic a răsturnat TIR-ul și l-a împins pe cealaltă parte a carosabilului, izbindu-l într-o altă mașină care venea din sens opus.

Soția lui Bogdan, dar și ceilalți apropiați ai săi, sunt în stare de șoc în aceste momente. Fiul său nu știe nimic deocamdată și își așteaptă tatăl acasă.

Tragedia care a lovit atât de crunt familia este dublată de faptul că rudele se află în imposibilitatea de a suporta cheltuielile necesare repatrierii trupului neînsuflețit al lui Bogdan.

Cadavrul tânărului zace la morgă, printre străini, și cine știe ce se va întâmpla cu el, dacă familia nu va găsi bani pentru a-l aduce acasă.

Nepoata lui Bogdan, Monica Tudorie, a lansat un mesaj public în care face un apel disperat către bârlădeni, să contribuie cu atât cât îi lasă inima la cheltuielile necesare repatrierii trupului lui Bogdan. Suma totală necesară este de 29.700 lei (5.000 de lire sterline).

”Bogdan Popa, un fiu, soț, tată de 32 ani decedat intr-un accident cumplit, in interes de serviciu și din cauza condițiilor meteo nefavorabile de ieri a fost răsturnat de vant și a ajuns pe sensul opus al carosabilului.

Din nefericire nu a putut fi salvat și a lăsat in urma lui o familie îndurerată cu un fiu de 12 ani premiant la scoală.

Vă rugăm din suflet dacă puteți să fiți alături de suferința noastră și să ajutăm familia Popa pentru repatrierea trupului neînsuflețit înapoi pe pământ românesc pentru a fi înmormântat creștinește.

Vă multumim din suflet”, a scris tânăra pe contul său de socializare.

Cei care nu vor rămâne insensibili în fața acestei tragedii au la dispoziție următoarele date bancare pentru ajutorarea familiei atât de crunt lovită:

Contul bancar: Lacrămioara Popa

Sort Code: 77-17-12

Account Nr: 39886068

Pentru cei de acasă IBAN:

GB69LOYD77171239886068

BIC/SWIFT: LOYDGB21P26

Pentru băiețelul lui Bogdan, singura alinare de care va mai avea parte de acum înainte va fi aceea de a-și putea plânge tatăl la mormânt. Mormânt pe care familia și-l dorește acasă, în Bârladul lui natal. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.