Acasă Administrație publică Municipalitatea bârlădeană alocă fonduri nerambursabile pentru ONG-urile care depun proiecte în sprijinul...

Municipalitatea bârlădeană alocă fonduri nerambursabile pentru ONG-urile care depun proiecte în sprijinul cetățenilor

0

A fost dat startul campaniei de finanțare cu fonduri nerambursabile de la bugetul local pentru ONG-urile care depun proiecte ce vin în sprijinul bârlădenilor.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ana-Maria Vintilă, care a precizat că proiectele pot fi depuse începând cu 15 aprilie, până la 10 mai, la Registratura Primăriei Bârlad.

”Cu bucurie, vă anunț că și în acest an, ONG-urile din orașul nostru, au ocazia să se implice în proiecte concrete, benefice pentru bârlădeni. Cred în buna colaborare dintre administrație, societate civilă și cetățeni pentru ca așa dăm viată orașului, prin activități care ne implică pe toți. Îmi place să unesc comunitatea prin activități în care oamenii simt că sunt parte din dezvoltarea frumoasă a municipiului”, a transmis viceprimarul Ana-Maria Vintilă.

Domeniile de activitate, precum și sumele alocate fiecărui domeniu sunt următoarele: Mediu – 50.000 lei, Sport – 50.000 lei, Tineret – 50.000 lei, Cultură- 50.000 lei, Social – 50.000 lei, Culte religioase – 280.000 lei.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Primăriei Bârlad (www.primariabarlad.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.