Acasă Local Noul medic gastroenterolog de la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad: dr. Andreea Luiza...

Noul medic gastroenterolog de la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad: dr. Andreea Luiza Palamaru

0
  • Noul medic gastroenterolog de la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad: dr. Andreea Luiza Palamaru

Pe fondul crizei de medici, noua conducerea a Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad bifează un record demn de consemnat: a reușit să atragă în scurt timp un număr impresionant de medici tineri.

După ce l-a prezentant pe singurul medic urolog angajat în ultimii 10 ani la Bârlad, dar și pe noul neonatolog – amândoi din Bârlad, a venit rândul prezentării celui de-al treilea cadru medicalrecent angajat: o tânără din Tecuci, dr. Andreea Luiza Palamaru, medic specialist gastroenterolog, care s-a alăturat echipei de la ”Beldiman” de la 1 aprilie.

Are 31 de ani, s-a născut în Tecuci, unde a absolvit Colegiul Naţional „Spiru Haret”. Între anii 2010-2016 a urmat cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină si Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

„La rezidențiat am optat pentru specialitatea gastroenterologie, în centrul universitar Iași, pregătirea desfășurând-o în cadrul Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie, unde am abordat o varietate mare de cazuri medicale complexe. În paralel cu formarea medicală am descoperit şi domeniul cercetării științifice, în prezent fiind doctorandă în cadrul UMF Iași. Perfecționarea mea continua şi în prezent prin participări la cursuri post-universitare şi congrese”, a declarat dr. Palamaru

De ce gastroenterologie?

„Consider că gastroenterologia este una din specialitățile medicale cu cea mai mare adresabilitate, încât îndemn pe această cale toți bârlădenii care prezintă simptome în sfera digestivă să se adreseze la timp serviciului de gastroenterologie.”, a răspuns doctorița.

„Este o bucurie, o oportunitate dar şi o responsabilitate să lucrez alături de acest colectiv pentru ca împreună să asigurăm pacientului servicii medicale complexe.”, a adăugat noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.