Acasă Local Noutăți despre deschiderea magazinului Dedeman la Bârlad

Noutăți despre deschiderea magazinului Dedeman la Bârlad

0

Magazinul Dedeman de la Bârlad se apropie cu pași repezi de deschidere, programată cel târziu în luna septembrie.

Stadiul lucrărilor de construcție a trecut de 70%, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții firmei constructoare, într-o discuție cu primarul Dumitru Boroș, care a făcut o scurta vizită pe șantier în cadrul deplasărilor pe teren pe care le efectuează zilnic la obiectivele de investiții derulate la Bârlad.

”Primim și la primărie zeci de mesaje din partea bârlădenilor care doresc să afle informații despre inaugurarea magazinului. În acest moment se lucrează atât la exterior cât și la interior, unde se toarnă pardoseala de beton și se lucrează la elicopterizarea acesteia. Mi s-a comunicat că în circa două săptămâni se va intra la amenajarea spațiilor din interior de către personalul care a fost angajat deja. Înființarea la Bârlad a unui magazin de către lanțul Dedeman a condus la crearea a aproximativ 150 de locuri de muncă.

Acesta a fost unul dintre argumentele pentru care am salutat decizia conducerii Dedeman de a veni în orașul nostru, după o corespondență pe care am purtat-o cu dumnealor încă din 2017. Atunci le-am propus pentru prima dată să includă Bârladul pe harta investițiilor pe care intenționează să le deruleze în țară”, a precizat primarul Dumitru Boroș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.