Acasă Local Numărătoare inversă pentru ”White Party”, evenimentul anual de la Piscina Mira, pornit...

Numărătoare inversă pentru ”White Party”, evenimentul anual de la Piscina Mira, pornit dintr-o joacă de weekend și devenit tradiție (VIDEO)

0

de Simona MIHĂILĂ

A început numărătoarea inversă pentru cea mai așteptată petrecere a verii organizată în zona Bârladului: White Party la Moft by Mira, renumita piscină situată la 10 km de Bârlad (pe DE 581).

Ajunsă la cea de a treia ediție, petrecerea din jurul Piscinei Mira, unde participanții trebuie să se prezinte îmbrăcați în alb, va avea loc pe 24 iulie.

Și în acest an, organizatorii mențin ridicată ștacheta calității, pregătind minuțios o seară de senzație al cărei cap de afiș este cea mai faimoasă violonistă a momentului din România, Amadeea Violin.

În egală măsură, responsabil cu starea de bine va fi și MC DJ As, de la pupitrul căruia vor fi date principalele direcții de entertainment ale serii.

White Party de la Moft by Mira este unicul eveniment tematic născut din inițiativa unui reprezentant al sectorului HoReCa din zona județului Vaslui.

În urmă cu trei ani, Mirabela Popica, proprietara Pensiunii Mira, nu s-a gândit nicio clipă că petrecerea pe care inițial a gândit-o pentru cercul ei de prieteni, mai mult ca o joacă, va deveni o tradiție de anvergură.

”Am început aceasta petrecere de la un weekend liber pe care îl aveam, deci timp suficient să organizam o petrecere la piscină, ce s-a vrut a fi mai mult între prieteni. Doar ca, după ce ne-am făcut publică intenția, am fost plăcut surprinși sa vedem plină toată curtea MOFT”, povestește Mirabela Popica.

Conceptul ”White Party” este o continuare a spiritului în care a fost amenajată întreaga locație Mira.

”Totul e alb deoarece albul este simbolul purității și simplității, adesea ocolit din cauză că se murdărește ușor. Totuși, albul are multiple semnificații și sugerează adesea luxul prin simplitate. Este culoarea stilului minimalist, prin definiție”, explică Mirabela.

După două ediții de succes, cei care frecventează Piscina Mira (inclusiv locuitori sin zona municipiului Vaslui, nu doar a Bârladului) stau cu ochii pe calendar în așteptarea White Party.

”Deja după primele doua petreceri, cea din 2019 și cea organizata mai restrâns, in 2020, nimeni nu mai vrea sa rateze petrecerea noastră anuală, fie ca primește o invitație sau este norocos și mai gaseste locuri disponibile direct la receptia restaurantului nostru. White Party la MOFT by Mira a devenit un must-have în calendarul prietenilor noștri. «Când organizați petrecerea, pentru ca mi-am găsit deja ținuta?!» – este întrebarea care ni se adresează din ce în ce mai des odată cu venirea verii. Prima petrecere a fost un real succes datorită oamenilor minunați care au fost alături de noi #CalaMoft. Acum totul e o simbioza: noi atingem succesul datorită lor, iar ei petrec clipe de neuitat datorită nouă. Asta ne-a obligat în a păstra tradiția, așa încât în fiecare an o sa organizam «WHITE Party», cu artisti celebri și DJ de renume. «Mai mult, mai tare, mai bun», așa cum spune DJ-ul nostru”.

Prețul unui bilet de intrare la White Party – 2021 este de 50 de lei/persoană. Întrucât numărul locurilor este limitat, cei interesați își pot face rezervare la numărul de telefon 0769 003 367.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.