Acasă Local O femeie din Vulturești are nevoie urgentă de ajutor. A suferit 10...

O femeie din Vulturești are nevoie urgentă de ajutor. A suferit 10 operații, iar medicii spun că nu au mai întâlnit un astfel de caz

0

Constanța Șuiu, o femeie de 53 de ani, din Vulturești are nevoie urgentă de ajutor financiar. Pe 22 august este programată pentru o nouă operație după ce a mai suferit 10 intervenții chirurgicale în ultimii doi ani.

Femeia suferă de o boală foarte rară, o afecțiune a mușchilor care face ca aceștia să se rupă, fără a fi supuși vreunui efort. Cei mai afectați mușchi sunt cei din zona abdominală, femeia suferind până acum mai multe hernii. Pe 22 august este programată pentru o operație de hernie femurală, în urma căreia i se va monta cea de-a patra proteză abdominală.

Din nefericire, boala, de care suferă de mai mulți ani, i s-a agravat în timpul pandemiei, când accesul în spitale era destul de greoi. Din acest motiv, cu ajutorul Asociației Speranță pentru România, a ajuns la Clinica ”Arcadia” din Iași.

”De atunci, o țin numai în operații. M-au ajutat cei de la fundație, dar și Episcopia Hușilor de fiecare dată când am avut nevoie, pentru că venitul meu este unul de persoană cu handicap. Abia ne asigură mâncarea mie și fiului meu. La spitalul de stat, doctorii mi-au spus că nu se bagă. Mi-au spus că cel mai bine este să merg la doctorul care m-a operat până acum, pentru că el știe cel mai bine ce a făcut. Pentru operația de pe 22 august îmi trebuie aproape 150 de milioane de lei vechi. Cu chiu cu vai, am reușit să strâng 10 la sută din valoare ca să plătesc avansul. Acum nu mai știu încotro să o iau”, ne-a declarat Constanța Șuiu.

Cei care vor să o ajute pe femeia din Vulturești să treacă și peste acest obstacol, pot face donații în contul bancar deschis la BCR: RO41 RNCB 0262 0532 3594 0005, pe numele Șuiu Constanța.

Pentru mai multe detalii o pot contacta la numărul 0757875522.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.