Acasă Local Oameni buni, doar puțin din puținul nostru ar face ca viața lui...

Oameni buni, doar puțin din puținul nostru ar face ca viața lui Andrei să nu se oprească acum!

0

Andrei Ștefan Bulgaru este numele lui. Abia a ieșit din adolescență, are 19 ani, dar Andrei știe încă de pe acum ce vrea de la viață, așa că s-a înscris la USV Iași, pregătindu-se pentru o carieră de inginer, de specialist în Controlul și Expertiza Produselor Alimentare.

În acest moment, însă, în calea tânărului bârlădean a apărut un altfel de examen.

Unul în care dacă fiecare om care citește aceste rânduri nu-l va ajuta, Andrei ar putea să nu mai fie. Viața lui este amenințată de o formă de cancer descoperită acum 7 luni, iar pentru a se vindeca băiatul trebuie să treacă prin câteva ședințe de chimioterapie, radioterapie și un transplant de celule stem.

Povestea calvarului prin care trece Andrei, o spune chiar el, pe pagina sa de socializare, acolo unde tânărul ne cere ajutor pentru a trăi:

”În urma cu 7 luni ma simteam normal ca toată lumea pana când a aparaut o mică durere la maxilar. Am crezut ca totul vine de la un molar de minte ce dădea sa iasă, nu m-am panicat, am început sa iau calmante pentru a opri durerea, pana când a devenit o durere insuportabila.

Am hotărât sa merg la dentist unde acolo mi-a spus ca acel molar nu poate ieși și trebuie ajutat puțin cu o incizie. După câteva zile s-a format o infecție și m-am ajuns la urgențe, la Spitalul Clinic Sfântul Spiridon din Iasi. Prin intervenție chirurgicală molarul a fost extras și după o perioada de doua săptămâni și câteva zile am fost externat și trimis acasa!

Am ajuns acasa durerile insuportabile au reapărut și iar am ajuns la urgente. Mi s-a luat o biopsie din valul palatin, rezultatul acesteia fiind cancer. Cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv. Am făcut 4 secvențe de chimioterapie, dar rezultatul a fost nefavorabil. Am hotărât sa merg sa lupt mergând spre o clinica din Turcia, unde șansele mele de recuperare sunt favorabile. Acolo mi s-a spus ca in 3-4 luni de zile voi face 4 secvențe de chimioterapie, radioterapie si la final voi efectua transplantul de celule stem! Costurile pentru acest tratament sunt de 60 de mii de euro, cu mult peste veniturile familiei mele!

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a urgenta situația, oferindu-mi o noua șansa la viața. Orice sprijin cât de puțin contează și tin sa va mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit!”.

Conturile bancare deschise pentru ajutorarea lui Andrei:

Titular: ANDREI BULGARU

IBAN: RO44RZBR0000060023749954

Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: ANDREI BULGARU

IBAN: RO14RZBR0000060023048893

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Nume banca: Revolut

Titular: Stefan Bulgaru

Cont LEI

IBAN: RO64 BREL 0005 5133 4295 0100

Cont EURO

LT09 3250 0113 6121 6572

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.