Acasă Local Ofertă inedită la Bârlad: Reiser vă poate găzdui câinele, contra cost, dacă...

Ofertă inedită la Bârlad: Reiser vă poate găzdui câinele, contra cost, dacă nu aveți cu cine să-l lăsați acasă. Iată prețul cerut pentru o săptămână de cazare

1

La scurt timp după ce a preluat serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, SC Reiser SA Bârlad își diversifică serviciile.

Recent, societatea patronată de Consiliul Local Bârlad, a anunțat că pune la dispoziție cazare pentru câinii ai căror stăpâni pleacă în vacanță sau sunt nevoiți să lipsească de acasă din alte motive.

Ideea serviciilor hoteliere pentru câini a venit în urma unor solicitări primite de conducerea Reiser, de la bârlădeni care nu au cu cine să își lase câinii acasă în perioada concediului.

”Am fost întrebați dacă putem oferi găzduire în padoc. Răspunsul a fost unul pozitiv. Cățeii vor fi supravegheați, hrăniți, monitorizați de medicul nostru veterinar. astfel încât să nu aibă de suferit, iar proprietarii să se bucure de vacanță”, a declarat Daniel Buzamăt, directorul SC Reiser.

Până în acest moment, societatea are înregistrate trei solicitări de găzduire, fiecare de câte 14 zile. Prețul pe care proprietarii câinilor îl vor plăti pentru cele două săptămâni în care își vor lăsa patrupedul în adăpostul de la Reiser este de 154 de lei (77 lei/saptamână).

1 COMENTARIU

  1. Să îți lași patrupedul pe mâna hingherilor ????
    Ferească Dumnezeu, trebuie să fii tâmpit ca să poți face asta!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.