Acasă Administrație publică Olteanu, candidat oficial la Primăria Bârlad. Nume grele pe lista de consilieri:...

Olteanu, candidat oficial la Primăria Bârlad. Nume grele pe lista de consilieri: Cezar Caleap, Corneliu Pleșu sau Silviu Budescu, doar trei dintre notorietățile din Bârlad, dar și din țară

0

Surprize de proporții pe lista de candidați la Consiliul Local Bârlad a ALDE. Nume grele, cu notorietate atât în Bârlad, cât și în țară, vor să fie alături de deputatul Daniel Olteanu, care s-a înscris, marți, în mod oficial în cursa pentru funcția de primar al Bârladului: specialiști în construcții, antreprenori, profesori, asistenți medicali, juriști, dar și pensionari.

După Daniel Olteanu, care deschide lista candidaților pentru CL Bârlad, se află Cezar Caleap, fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Bârlădean de origine, profesia l-a dus pe Caleap La București. Este director executiv al Asociației Internaționale a Întreprinderilor Creative din Belgia (AIICB) și vicepreședinte la ”Zero Energy – Asociație profesională pentru Excelență și Eficiență energetică, manager general la Serviciul de Urgenţe ȋn Construcţii ʺDr. CASAʺ. De asemenea, este preşedinte şi membru fondator al SMART Cluster, asociaţie business to business pentru soluţii inovative ȋn afaceri.

Pe locul al treilea pe listă este profesorul bârlădean Corneliu Constantin Pleșu, unul dintre cei mai iubiți dascăli ai Bârladului din ultimii 20 de ani.

Locul al patrulea este ocupat de omul de afaceri Vasile Ivan, administrator al magazinului Gelaprod, urmat de Silviu Budescu, un alt respectat profesor.

Pe locul 6 – SANDU Viorel, economist; 7 – TIMUC Oana-Simona, psiholog; 8 – NECHITA Lucian-Constantin, inginer constructor; 9 – DRAGOMIR Remus, agent de pază; 10 – ARTENI Neculai-Cătălin, jurist.

Urmează: PUȚEANU Alexandru-Cristian, asistent medical, VICOL Lucica-Geanina, profesor, AGAVRILOAEI Florentina-Iuliana, profesor, SANDU Anca-Mihaela, profesor, CHIRIAC Janeta, pensionar, ENEA Maria, pensionar, CHIRCIU Corina, confecționer, LUNGU Mihaelia, profesor, GRIGORIU Vasile, inginer, PETRUȘ Florin, maistru-instructor, COJOCARU Bogdan-Sorin, administrator, MACOVEI Teodor-Vicențiu, manager, CHIRATCU Valerica, asistent medical, TICIU Violeta, agent vânzări, BARBU Bogdan-Mădălin, profesor, CEPRAGA Gheorghe, pensionar, TODIREASA Adrian, profesor.

Ce promit, asta voi face! Dacă nu-mi respect promisiunea, voi ieși din viața publică, politică și administrativă

Administrație cu mandatul pe masă, asta e ceea ce le propun bârlădenilor, ca să oprim o dată pentru totdeauna experimentele eșuate la care am asistat cu toții, mai ales în ultimii patru ani cu Dumitru Boroș, a spus Daniel Olteanu .

Vin la primărie cu un nou model de a face administrație publică, participativ, corect, în care primarul are o viziune, știe ce vrea, cetățenii decid și el execută. Ce promit, asta voi face! Dacă nu-mi respect promisiunea, contractul meu cu bârlădenii prevede ieșirea mea din viața publică, politică și administrativă. E o premieră pentru un candidat la primăria Bârlad, iar eu am curaj să fac administrație cu mandatul pe masă. Știți câte promisiuni neonorate din programul electoral are actualul primar, care este cel mai slab din istoria Bârladului? Le-au numărat chiar bârlădenii cu care mă întâlnesc în ultimele luni și le dau dreptate: 53 de zerouri sunt în dreptul lui Dumitru Boroș., a declarat deputatul Olteanu.

Acesta a menționat că „a venit timpul ca Bârladul să aibă un primar puternic, care să nu mai stea cu capul plecat în fața Vasluiului, nici politic, nici administrativ. Când spun Bârladul câștigă!, spun că Bârladul are prioritate, că interesele bârldenilor sunt pe primul loc în raport cu orice autoritate sau instituție din județul Vaslui și din țară. Cu Dan Marian, candidatul ALDE la Consiliul Județean Vaslui, Bârladul va avea nu doar un interlocutor atent, ci și un partener de încredere pentru toate proiectele vitale.”

Daniel Olteanu mai spune că echipa sa, formată din oameni care și-au dovedit priceperea în domeniile în care activează, este hotărâtă să le arate bârlădenilor ce înseamnă o administrație în folosul cetățeanilor, nu una aservită politic.

Trădați, fugăriți, alungați, persecutați, toți liberalii din Bârlad și de peste tot din Vaslui au revenit acasă, în familia liberalilor, sub sigla ALDE. Eșuarea PNL nu ne aparține, s-au ocupat alții de asta. Noi mergem înainte, cu fruntea sus, împreună, și-i chemăm alături de noi pe toți care cred că Bârladul merită să câștige un loc de onoare și de valoare în rândul orașelor importante din țară, cu rol de capitală istorică, a declarat Daniel Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.