Acasă Local Onofrei cel perspicace! Prefectul Vasluiului se prinde imediat la bancuri porcoase!

Onofrei cel perspicace! Prefectul Vasluiului se prinde imediat la bancuri porcoase!

0

Nici bine nu s-a instalat în funcția de prefect al județului Vaslui, că Daniel Onofrei dă curs priorității număr 1 de pe agenda sa de înalt demnitar, aceea de a reînvia ”spiritul cultural” al Bârladului.

După o lungă pauză în care ne-a ținut la curent doar cu prodigioasa activitate politică în calitate de servant al lui Nelu Tătaru, marele său benefic, Onofrei erupe.

Din străfunduri, cu energia eliberatoare a pornirilor primitive reprimate de mult prea strâmtul costum de prefect, Daniel Onofrei nu a mai rezistat și s-a expus vasluienilor în forma sa veritabilă, cea care l-a consacrat drept un mare degustător de glume porcoase.

Revirimentul s-a produs recent, în public, când pe pagina sa de socializare, noul prefect se răcorește pe la 6 dimineața, cu un banc despre sex. Subtil, finuț, ca pentru un comersant de cârnați de Pleșcoi înțolit în Armani.

”- Vecina, tu ai mașină?

– Am dragule!

– Mi-o dai diseară?

– Ți-o dau măi, nebunule! Da’ de ce m-ai întrebat dacă am mașină?”.

Perspicace domnul Onofrei! S-a prins imediat că vecina are de oferit vecinului și altceva în afară de mașină. Dovada IQ-ului a fost postată pe pagina sa de socializare, unde apare peste tot alături de Nelu Tătaru. Cinste lor, cinste liberalilor!

Prefectul de Vaslui are și alte dovezi ale inteligenței sale, expuse în același registru sexual subtil, plin de înțelesuri profunde. Unele au fost aduse la cunoștință publică în perioada în care era subprefect, iar altele datează din anii din urmă, când contul său de socializare abunda de astfel de postări. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.