Acasă Local Pacienta infectată cu COVID 19 dispărută din spitalul Bârlad, descoperită de cadrele...

Pacienta infectată cu COVID 19 dispărută din spitalul Bârlad, descoperită de cadrele medicale în biserică, la slujba religioasă

1

Pacienta infectată cu COVID 19 dispărută din spitalul Bârlad, descoperită de cadrele medicale în biserică, la slujba religioasă

Alarmă la Spitalul de Urgențe „Elena Beldiman” Bârlad, în cursul dimineții de duminică.

O pacientă infectată cu COVID 19 a disparut din spital, punând pe jar întreg personalul medical al unității.

Absența femeii din salon a fost descoperită, se pare, de o infirmieră. Pacienta a fost căutată prin grupurile sanitare, în celelalte saloane, pe aleile din jurul clădirii, precum și prin mulțimea stransă în jurul Bisericii „Sf. Ecaterina”, din curtea Spitalului „Beldiman”.

Cadrele medicale au descoperit-o, in cele din urmă, în interiorul bisericii, exact în mijlocul enoriașilor care participau la slujbă.

Slujba religioasă a fost intreruptă pentru câteva momente, ne-a declarat o femeie care se afla in acele momente la rugăciune.

„Un doctor a intrat val vârtej si a certat-o pe doamna aceea. L-am auzit spunând că va chema poliția pentru că ne-a pus viața în pericol cu bună știință”, ne-a declarat enoriașa.

Am contactat-o pe managera spitalului, Daniela Borș, pentru mai multe amănunte, dar nu ne-a raspuns la telefon.

În schimb, politia a confirmat incidentul.

„Un doctor din cadrul Spitalului din Barlad a sunat la 112 pentru a ne sesiza cu privire la faptul ca o pacienta infectată, in varsta de 49 de ani, a parasit sectia spitalului in care era internată, fiind găsită de personalul de gardă in interiorul unei biserici din curtea spitalului. Persoana in cauza este cercetată acum pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.