Acasă Local Parohia Domneasca Bârlad îndeamnă la rugăciune în masă pentru PS Ignatie, Episcopul...

Parohia Domneasca Bârlad îndeamnă la rugăciune în masă pentru PS Ignatie, Episcopul Hușilor. Rugăciunea postată de parohie

0

Întreaga suflare creștină a județului Vaslui înalță rugăciuni pentru însănătoșirea grabnică a uneia dintre cele mai iubite și mai respectate fețe bisericești care a cârmuit vreodată Episcopia Hușilor, PS Ignatie.

Diagnosticat alaltăieri cu virusul Sars Cov 2, Episcopul Hușilor se află internat la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Parohia Domnească Bârlad a postat pe pagina sa de socializare un îndemn la rugăciune tuturor credincioșilor:

Cu toții știm evlavia, implicarea, bunătatea și credința Preasfinției Sale, Ignatie al Hușilor.

Dăruirea sa și păstorirea eparhiei noastre, pe care o are în ocrotire, dar nu numai, vorbesc de la sine prin fapte.
Erudiția, dragostea față de tineri, față de cei sărmani și cea față de biserică sunt toate elemente ce compun nu doar un ierarh de seamă a bisericii noastre ci și un om cu adevărat dedicat lui Dumnezeu.

Este de datoria noastră, a fiecărui creștin în parte să ne adunăm în rugăciune pentru ca Dumnezeu să îl întărească în aceste clipe și să își recapete sănătatea.

Doamne ajută!”.

Parohia Domneasca a postat și o rugăciune:

Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Care pedepsesti si iarasi tamaduiesti, cerceteaza cu mila Ta pe fratele nostru Ignatie, parintele nostru, care se afla in suferinta. Tinde bratul tau cel plin de tamaduire si doctorie, ridicandu-l din boala. Departeaza de la el toata boala si suferinta, daruindu-l Bisericii Tale, sanatos, intreg, cinstit, indelungat in zile pentru a invata si a ne conduce pe drumul drept al Adevarului Tau. Amin”.

Tau. Amin”.

Zeci de credincioși au distribuit postarea Parohiei Domnească și alte câteva sute au răspuns că se alătură îndemnului la rugăciune. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.