Acasă Local Păstrăm curățenia în oraș, chiar și de Paște!URBANA îndeamnă cetățenii la un...

Păstrăm curățenia în oraș, chiar și de Paște!URBANA îndeamnă cetățenii la un consum responsabil și la atenție sporită în sortarea deșeurilor reciclabile!

0

În acest weekend sărbătorim Paștele – cea mai importantă Sărbătoare din calendarul creștin! Este o sărbătoare de mare încărcătură emoțională, plină de tradiție, speranță și armonie!

Deși ne bucurăm de zilele libere alături de familie și prieteni dragi, totodată avem grijă de orașul nostru! S.C. URBANA S.A., operatorul serviciului de salubritate local își continuă activitatea conform programului normal de colectare al deșeurilor și respectă același grafic pe zile și străzi, după care se face ridicarea gunoiului.

Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor, ne bucurăm de multe preparate și bunătăți tradiționale, dar nu uitați să precolectați selectiv deșeurile, contribuind astfel la menținerea unui mediu mai curat!

URBANA transmite tuturor cetățenilor municipiuluiSărbători Fericite, să fiți mai buni, mai înțelegători, mai curați și mai apropiați de credință!

Un Paște Fericit alături de cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.