Acasă Infracțional Patru ”zmei” din Puiești, săltați de polițiști după un scandal care s-a...

Patru ”zmei” din Puiești, săltați de polițiști după un scandal care s-a lăsat cu bătaie, într-un bar

0

Patru indivizi din comuna Puiești au fost reținuți de polițiști, după ce au iscat un scandal în care au împărțit pumni și picioare în stânga și în dreapta.

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie, în jurul orei 20.00, între-un bar din localitatea Lălești, unde cei patru, cu vârste cuprinse între 21 de ani și 25 de ani, au consumat băuturi alcoolice. Un bărbat, de 27 de ani, a fost lovit cu un băț de către un tânăr de 21 de ani, iar din acest moment scandalul a căpătat proporții. În apărarea victimei, au sărit mai multe persoane care au asistat la agresiune, iar de aici și până la o bătaie generalizată nu a mai fost decât un pas.

Pe 11 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de patru tineri măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate și probării activității infracționale a acestora, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.