Acasă Local Pavilionul 2 al secției Boli Infecțioase din cadrul spitalului bârlădean a fost...

Pavilionul 2 al secției Boli Infecțioase din cadrul spitalului bârlădean a fost redeschis. Clădirea a fost renovată cu ajutorul donațiilor

0

Pavilionul 2 al secției Boli Infecțioase din cadrul spitalului bârlădean a fost redeschis astăzi, a anunțat conducerea Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Clădirea este destinată exclusiv spitalizării pacienților bolnavi de COVID, ca și Pavilionul 3. Pavilionul 1 este rezervat consultațiilor pacienților non-covid.

”În aceasta vara, când scăderea numărului de cazuri a permis,Ppavilionul 2 a întrat în renovare.
S-au schimbat tâmplăria interioară, centrala termică, instalația de oxigen, s-a pus linoleum antibacterian și altele asemănătoare. Nu s-au putut face reparații exterioare, deoarece clădirea este monument istoric, dar interiorul este mai aproape de secolul 21”, precizează conducerea spitalului.

Imobilul a fost modernizat atât cu fonduri proprii, cu ajutorul Primariei și Consiliului Local Barlad, dar mai ales cu donații din mediul privat.
”În numele pacienților care vor beneficia de aceste investiții, MULȚUMIM din inimă donatorilor:

• Episcopului Ignatie al Hușilor;
• Domnului Iulian Bularda, proprietarul lantului de magazine “Cleopatra”;
• Domnului Florin Pricope, proprietarul magazinelor “Berlin”;
• Domnului Ștefan Constantinciu, fost manager al spitalului, proprietarul lanțului de farmacii “Biosfarm” și “Terapia” și a clinicii Tonic Medical Center;
• Domnului Cristi Mihailă, proprietarul firmei de construcții “Crismih”;
• Doamnei Carmen Bularda, proprietara “Carmen Style”;
• Doamnei Violeta Popa, proprietar “Fiziomed”;
• Doamnei Tatiana TOFAN, fostă pacientă a secției de Boli Infecțioase.

Împreună cu ei am facut ca acest pavilion apartinind secției Infectioase sa devina un loc mai primitor pentru pacienți și mai eficient în tratarea bolilor!”, au mai transmis reprezentanții Spitalului ”Beldiman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.