Acasă Local Peste 180 de vasluieni și-au depus dosarul pentru cele 11 posturi de...

Peste 180 de vasluieni și-au depus dosarul pentru cele 11 posturi de ajutor de șef de post scoase la concurs

0

Meseria de ajutor de șef de post îi atrage ca un magnet pe vasluieni. Pentru cele 11 posturi scoase la concurs de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Vaslui și-au depus dosarele 183 de persoane.

”În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Pe 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului, urmând ca numirea candidaților admiși să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în secțiunea https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-din-sursa-externa-pentru-ocuparea-a-11-posturi-vacante-de-agent-de-politie-ajutor-sef-post-din-cadrul-i-p-j-vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.