Acasă Local Poliția a deschis o anchetă în cazul viceprimarului comunei Drânceni, mort de...

Poliția a deschis o anchetă în cazul viceprimarului comunei Drânceni, mort de covid și posesor al unui certificat fals de vaccinare

0

Polițiștii vasluieni au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și uz de fals, în cazul lui Lucian Lăcătușu, viceprimarul comunei Drânceni.

”În urma apariției în spațiul public, în mediul online, a unui material de presă referitor la decesul unui bărbat din județul Vaslui, în cursul zilei de ieri, 29 oct 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aspectele prezentate”, a transmis Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Viceprimarul din Drânceni, în vârstă de 43 de ani, a murit de Covid după ce timp de mai multe zile a încercat să se trateze acasă. A fost adus la Spitalul de Urgență Vaslui în stare gravă.

Ziarul Libertatea scrie că viceprimarul apărea în documente ca fiind vaccinat încă din luna mai, cu vaccinul Johnson&Johnson. Abia după ce boala s-a agravat, rudele au intrat în panică și au recunoscut în fața cadrelor medicale că, de fapt, Lucian Lăcătușu nu era vaccinat.

”Suntem foarte, foarte triști!

Ne este tare greu să ne mai exprimăm întristarea în cuvinte!

Astăzi am primit trista veste că Viceprimarul Comunei Drânceni, Lăcătuș Lucian-Daniel, a plecat dintre noi și a trecut la cele sfinte.

A fost un exemplu de om! Amabil, respectuos și devotat față de locuitorii comunei noastre și nu numai.

Suntem profund îndurerați și ne pare sincer rău de pierderea suferită!

Sincere condoleanțe familiei!

Să ne rugăm cu toții în aceste momente grele și Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!

Drum lin spre cer, dragul nostru coleg!

Vei rămâne veșnic în inimile noastre și nu te vom uita niciodată!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Primăriei Drânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.