Acasă Local Polițist de la Biroul Rutier Bârlad și soția sa, însărcinată, depistați pozitiv...

Polițist de la Biroul Rutier Bârlad și soția sa, însărcinată, depistați pozitiv cu COVID. Astăzi, toți angajații biroului vor fi testați

0

Șoc la Poliția Bârlad, acolo unde un agent din cadrul Biroului Rutier a fost depistat pozitiv cu COVID 19.
Din păcate, infecția cu noul coronavirus a fost depistată și în cazul soției sale, care este însărcinată în luna a 9-a.
Deși avea libertatea de a refuza internarea și de a sta acasă, în izolare, fiind asimptomatic, polițistul, în vârstă de 30 de ani, a preferat să fie internat, pentru a rămâne în preajma soției, care prezintă febră și tuse.

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a confirmat cazul.

”Într-adevăr, avem un coleg de la Biroului Rutier Bârlad care a fost confirmat cu noul coronavirus. A fost declanșată o anchetă epidemiologică. Prin urmare, nouă colegi de la Biroul Rutier sunt trimiși în izolare și urmează ca în cursul zilei de astăzi să li se efectueze teste. Au fost luate măsuri suplimentare pentru dezinfectarea birourilor și a autospecialelor conduse de ei”, ne-a declarat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Până la sosirea rezultatelor testelor politistilor trimiși în izolare, activitatea Biroului Rutier Bârlad va fi asigurată și de polițiști detașați de la Vaslui sau de la alte unități de poliție din județ. Urmează ca amănuntele să fie stabilite la nivelul conducerii IPJ Vaslui, în cursul zilei de astăzi.  (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.