Acasă Local Polițiștii vasluieni vor împânzi județul în următoarele trei zile

Polițiștii vasluieni vor împânzi județul în următoarele trei zile

0

Peste 150 de polițiști vor fi în misiune în următoarele trei zile, cu ocazia minivacanței de Rusalii. Circa 50 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și cu celelalte instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Efectivele de poliție care participă la misiuni în această perioadă vor acționa, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte, pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare. De asemenea, efectivele de poliție se vor afla în zona lăcașurilor de cult și în locurile de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

În vederea bunei desfășurări a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor Ortodoxe, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a luat toate măsurile necesare pentru ca evenimentele organizate în perioada 11 – 13 iunie a.c., să se desfășoare în siguranță, fără afectarea cadrului general de ordine și siguranță publică. În fiecare zi, peste 15 polițiști rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naționale și județene pentru prevenirea evenimentelor grave și fluidizarea traficului rutier. Acești vor acționa, zilnic, cu 3 aparate radar, inclusiv cu dispozitivele TrueCam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.