Acasă Local POZA ZILEI Instalatorii Aquavas, în căutarea timpului pierdut

POZA ZILEI Instalatorii Aquavas, în căutarea timpului pierdut

0

Instalatorii Aquavas Bârlad nu stau o clipă locului. Atunci când se opresc din a pierde timp, în loc să se odihnească, se apucă de alte activități folositoare, cum ar fi căutarea timpului pierdut.

În imaginile prezentate, instalatorii Aquavas au fost surprinși în toiul căutărilor. Reporterii noștri nu au avut răbdare să aștepte finalizarea acțiunii, întrucât aceasta s-a prelungit până aproape de terminarea orelor de program a angajaților Aquavas, ceea ce nu se întâmplă prea des la această firmă.

Surse din interiorul societății ne-au dezvăluit că, pentru devotamentul de care au dat dovadă, instalatorii zeloși au fot incluși pe lista de prime lunare.

Verzi de invidie, exemplul lor va fi luat și de alți instalatori de la Aquavas care, deși au pierdut chiar mai mult timp decât colegii lor, nu le-a trecut prin cap să îl și caute.

Mai mult, inspirată de inițiativa harnicilor instalatori, conducerea SC Aquavas SA se gândește serios să includă activitatea de căutare a timpului pierdut în profilul de activitate al societății. Asta după ce tot mai mulți cetățeni ai județului se întreabă în spațiul public ce fac toată ziua salariații de la Aquavas. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.