Acasă Local Premieră la Bârlad: municipalitatea locală suportă costurile pentru sterilizarea câinilor cu stăpân....

Premieră la Bârlad: municipalitatea locală suportă costurile pentru sterilizarea câinilor cu stăpân. Iată ce au de făcut bârlădenii care vor să-și sterilizeze patrupedul

0

Pentru prima dată, municipalitatea bârlădeană va suporta costurile pentru sterilizarea câinilor cu stăpân.

Programul a început miercuri, 12 octombrie, și se va derula în fiecare an.

”Cabinetele veterinare din Bârlad au răspuns invitației mele de a discuta pe această temă și iată că proiectul începe. Locurile sunt limitate și se va aplica regula primul venit, primul servit. Așadar, sterilizările gratuite sunt binevenite pentru bârlădenii care au obligația de a face acest lucru pentru câinii lor”, a anunțat viceprimarul Ana-Maria Vintilă.

Ana-Maria Vintila

Bârlădenii care vor să își sterilizeze câinele trebuie să depună o cerere la Primăria Bârlad, la Camera 4. O pot completa acolo sau o pot duce completată, după ce descarcă formularul online (click aici: shorturl.at/ekoJ5 ).

”Solicitantul primește bonul de sterilizare, cu care se va prezenta la cabinetul veterinar. Programarea va avea loc telefonic, prin apelarea medicului veterinar”, a mai spus viceprimarul Ana-Maria Vintilă.

Suma alocată de la bugetul local pentru această campanie este de 50.000 de lei, sumă care acoperă aproximativ 250 de sterilizări. La doar o zi de la anunțarea proiectului, șase bârlădeni au depus cerere. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.