Acasă Administrație publică Primăria Bârlad le cere ajutorul cetățenilor pentru a curăța Prodana de gunoaiele...

Primăria Bârlad le cere ajutorul cetățenilor pentru a curăța Prodana de gunoaiele aruncate de nesimțiți

1

Zona de agrement Prodana, pe care municipalitatea bârlădeană încearcă în zadar să o transforme în oaza de verde și frumos care era odată, este invadată de gunoaie. Deșeurile sunt aruncate peste tot de cei care în ultimele luni au ieșit ”în natură, la aer curat”.

PET-uri, pungi, hârtii, resturi de mâncare, ambalaje de tot felul – aceasta este priveliștea lăsată în urmă de nesimțiții orașului.

Municipalitatea locală a început campania de curățenie, tradițională la început de primăvară, dar de data aceasta le cere ajutorul oamenilor de bun-simț din Bârlad. Cetățenii urbei sunt solicitați să pună umărul la salubrizarea Prodanei, mâine.

”Primăria Municipiului Bârlad invită toți bârlădenii la o amplă acțiune de ecologizare în zona Prodana! Vă așteptăm cu mic cu mare, sâmbătă, 09 aprilie, ora 10:00, în parcarea de la Prodana. Asigurăm mănușile și sacii de colectare selectivă!”, este apelul postat pe pagina de Facebook ”Bârladul verde”.

1 COMENTARIU

  1. in zilele de sfarsit de saptamana primaria ar trebui sa trimita politia locala in activitati de patulare,informare si amendare a celor care lasa gunoaie, si asa nu prea se vad cei de la politia locala prin oras

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.