Acasă Administrație publică Primăria Bârlad organizează colectă publică pentru civilii din Ucraina. Iată lista produselor...

Primăria Bârlad organizează colectă publică pentru civilii din Ucraina. Iată lista produselor care pot fi donate!

1

Autoritățile Bârladului se implică în campania de ajutorare a populației civile din Ucraina, drept răspun la apelul lansat de Crucea Roșie.

Cu suportul Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie și cu cel al Crucii Roșii Ucraineane, cu toții putem ajuta persoanele afectate de conflictul sângeros din Ucraina, pentru a face față traumelor psihologice prin care trec. Astfel, în sprijinul populației civile ucrainiene, Primăria și Consiliul Local Municipal Bârlad organizează o colectă de bunuri și alimente de strictă necesitate”, a transmis primarul Dumitru Boroș.

Oamenii care nu pot rămâne indiferenți la durerea și disperarea copiilor, mamelor, taților și bunicilor din țara vecină pot dona următoarele produse:

* alimente neperisabile (mălai, făină de grâu, orez, zahăr, ulei, grâu, griș, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaș, paste făinoase);

* alimente de prima necesitate (conserve, apă, ceai, cacao, lapte praf, supe instant, piureuri instant, fulgi de fasole, fulgi de cartofi, fulgi de cereale, dulciuri);

* pături, lenjerii, saci de dormit (nu sunt acceptate decât cele noi)

* produse de igienă personală;

* articole pentru copii (scutece de unică folosință, șervețele uscate și umede, produse de igienă);

* dezinfectanți și măști;

Donațiile se primesc, începând cu data de 3 martie 2022, între orele 08.00 – 15.00, la Cantina de Ajutor Social Bârlad.

Vor fi organizate de către Crucea Roșie Româna în transporturi umanitare și trimise colegilor de la Crucea Roșie Ucraineană, respectând modul de organizare al Societății Internaționale de Cruce Roșie și principiile mișcării.

”Pentru mai multe informații, cei care doresc să participe la Campania „Umanitatea nu are granițe” pot apela numărul de telefon 0771.318.351. Vă mulțumim!”, a declarat Adrian Arnăutu, purtător de cuvânt al Primăriei Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

  1. Doresc să ajut cu o sută de euro deoarece locuiesc în Spania și nu pot fi prezent în Bârlad pentru a cumpăra bunuri pentru donația care se face pentru Ucraineni.
    Doresc să îmi trimiteți un număr de cont să pot ajuta și eu pe acești oameni sărmani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.