Acasă Administrație publică Primarul Bârladului, Dumitru Boroș, a intrat în concediu. Urmează o perioadă în...

Primarul Bârladului, Dumitru Boroș, a intrat în concediu. Urmează o perioadă în care vă va bate în poartă ca să vă prezinte realizările

0

de Simona MIHĂILĂ

Stop joc! Mandatul lui Dumitru Boroș, primar al Bârladului în perioada 2016 – 2020, s-a încheiat. Oficial, se va încheia imediat după alegerile locale de pe 27 decembrie, dar primarul încă în exercițiu a ales să-și petreacă ultima lună în concediu.

Un concediu în care își va trage sufletul în poarta fiecăruia dintre bârlădenii cu care a stat de vorbă în campania din 2016. De data asta, și pentru noi promisiuni, dar mai ales pentru a le prezenta realizările. Promisiunile realizate, mai exact.

Sunt vreo 10.000 de bârlădeni care așteaptă de patru ani câte ceva. 1.500 dintre ei nu au așteptat nimic decât locurile de muncă promise. Au mai rămas în jur de 8.500 care s-au simțit, în luna mai 2016, destinatarii rândurilor din paginile de mai jos.

Le luăm pe rând, pe îndelete. Căci nimic nu-i place unui om cu scaun la cap mai mult decât toamna, când se numără bobocii. În tihnă, cu satisfacția lucrului bine făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.